Ultima actualizare a avut loc la data de 01 Ianuarie 2021.

Acordul termenilor

Acești Termeni de utilizare constituie un acord legal obligatoriu încheiat între dvs., fie personal, fie în numele unei entități („dumneavoastră”) și MIRELY STIL SRL, care face afaceri ca Mireli24 („Mireli24”, „noi”, „noi” sau „ noastre ”), referitoare la accesul și utilizarea site-ului https://mireli24.ro/ precum și la orice altă formă media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, conectată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv,„ Site ”). Sunteți de acord că, accesând site-ul, ați citit, ați înțeles și ați acceptat să fiți legat de toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACESTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI ESTE INTERZIS EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ȘI TREBUIE ÎNCETATĂ UTILIZAREA IMEDIATĂ.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe Site din când în când sunt încorporate în mod expres aici prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări la acești Termeni de utilizare în orice moment și din orice motiv. Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Condiții de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică pentru fiecare astfel de modificare. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic acești Termeni de utilizare pentru a fi informat cu privire la actualizări. Veți fi supus și veți fi considerat că ați fost informat și ați acceptat modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea continuă a site-ului după data la care sunt postate aceste Condiții de utilizare revizuite.

Informațiile furnizate pe site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate din nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară . În consecință, acele persoane care aleg să acceseze site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singure responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care sunt aplicabile legile locale.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 13 ani. Toți utilizatorii care sunt minori în jurisdicția în care își au reședința (în general sub vârsta de 18 ani) trebuie să aibă permisiunea și să fie supravegheați direct de către părinții sau tutorele lor de a utiliza Site-ul. Dacă sunteți minor, trebuie ca părintele sau tutorele dvs. să citească și să fie de acord cu acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza Site-ul.

Drepturi de autor

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră proprietară și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, proiectarea site-urilor web, audio, video, text, fotografii și grafică de pe Site (colectiv, „Conținutul”) și mărcile comerciale și siglele conținute în acestea („mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate către noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală și legile concurenței neloiale din Statele Unite, legile internaționale privind drepturile de autor și convenții internaționale. Conținutul și mărcile sunt furnizate pe site „CA ATARE” numai pentru informarea dvs. și pentru uz personal. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a site-ului și niciun conținut sau mărci nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau altfel exploatate în orice scop comercial, fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Reprezentarile utilizatorului

Prin utilizarea site-ului, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza cu promptitudine aceste informații de înregistrare, după caz; (3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu aveți sub 13 ani; (5) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți sau, dacă este minor, ați primit permisiunea părintească pentru a utiliza site-ul; (6) nu veți accesa site-ul prin mijloace automate sau neumane, fie printr-un bot, script sau altfel; (7) nu veți utiliza Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (8) utilizarea de către dvs. a site-ului nu va încălca nicio lege sau regulament aplicabil.

Dacă furnizați informații care sunt neadevărate, inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete, avem dreptul să vă suspendăm sau să închidem contul și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

Inregistrarea utilizatorului

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe site. Sunteți de acord să vă păstrați confidențialitatea parolei și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la propria noastră discreție, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil.

Produse

Facem toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor disponibile pe site. Cu toate acestea, nu garantăm că culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor vor fi exacte, complete, fiabile, actuale sau fără alte erori, iar afișajul electronic poate să nu reflecte corect culorile și detaliile reale ale produse. Toate produsele sunt supuse disponibilității și nu putem garanta că articolele vor fi în stoc. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment din orice motiv. Prețurile pentru toate produsele pot fi modificate.

Achizitii si plata

Acceptăm următoarele forme de plată: ramburs (plata in cash la livrare)

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate prin intermediul site-ului. De asemenea, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile de cont și de plată, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Impozitul pe vânzări va fi adăugat la prețul achizițiilor, după cum considerăm necesar de către noi. Putem modifica prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi în lei (RON).

Sunteți de acord să plătiți toate taxele la prețurile în vigoare atunci pentru achizițiile dvs. și orice taxe de expediere aplicabile și ne autorizați să taxăm furnizorul de plată ales pentru orice astfel de sume la plasarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli de preț, chiar dacă am solicitat sau am primit deja plata.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, aceeași metodă de plată și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare sau de expediere. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Politica de returnare

Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare postată pe site ( https://mireli24.ro/politica-de-returnare/ ) înainte de a efectua orice cumpărături.

Activitati interzise

Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alte scopuri decât cel pentru care punem site-ul la dispoziție. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu eforturi comerciale, cu excepția celor care sunt aprobate sau aprobate în mod specific de noi.

În calitate de utilizator al site-ului, sunteți de acord să nu:

1. Faceți orice utilizare neautorizată a site-ului, inclusiv colectarea de nume de utilizator și / sau adrese de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretenții false.
2. Recuperați sistematic date sau alt conținut de pe site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilație, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă de la noi. Utilizați site-ul pentru a face publicitate sau a oferi vânzare de bunuri și servicii.
3. Păcăliti, fraudati sau induce în eroare pe noi și pe alți utilizatori, mai ales în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele utilizatorilor.
4. Faceți o utilizare necorespunzătoare a serviciilor noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită necorespunzătoare.
5.Va angajati în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea scripturilor pentru a trimite comentarii sau mesaje sau utilizarea oricărui instrument de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
6. Perturbati sau creati o sarcina nejustificate asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
7. Încercați să identificați un alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.
8. Folosiți orice informații obținute de pe site pentru a hărțui, a abuza sau a face rău altei persoane.
9. Utilizați site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau utilizați altfel site-ul și / sau conținutul pentru orice întreprindere generatoare de venituri sau întreprindere comercială.
10. Descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă oricărui software care cuprinde sau face în orice mod o parte a site-ului.
11. Încercați să ocoliți orice măsuri ale site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la site sau la orice porțiune a site-ului.
12. Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri angajați în furnizarea de către dvs. a oricărei porțiuni a site-ului.
13. Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice conținut.
14. Copiați sau adaptați software-ul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
15. Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și spam-ul (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a părților sau cu bucurarea Site-ului sau modifică, afectează, perturbă, modifică sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, funcționarea sau întreținerea site-ului.
16. Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv fără limitare, formate clare de schimb grafic („gifs”), 1 × 1 pixeli, erori web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (denumite uneori „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcms”).
17. După părerea noastră, noi și / sau site-ului, eliminați, murdăriți sau dăunați în alt mod. Utilizați site-ul într-un mod incompatibil cu legile sau reglementările aplicabile.

Contributii aduse de utilizatori

Site-ul nu oferă utilizatorilor să trimită sau să posteze conținut. Este posibil să vă oferim posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, efectua, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, scrieri, video, audio, fotografii , grafică, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizibile de către alți utilizatori ai site-ului și prin intermediul site-urilor web ale unor terțe părți. Ca atare, orice contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate a site-ului. Atunci când creați sau puneți la dispoziție orice contribuții, declarați și garantați că:
1. Crearea, distribuția, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar nu se limitează la drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale, secretul comercial , sau drepturile morale ale oricărui terț.
2. Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, consimțământurile, eliberările și permisiunile necesare pentru a utiliza și a ne autoriza pe noi, pe site și pe ceilalți utilizatori ai site-ului să vă utilizeze contribuțiile în orice mod prevăzut de site. și acești Termeni de utilizare.
3. Aveți consimțământul, eliberarea și / sau permisiunea scrisă a fiecărei persoane identificabile din Contribuțiile dvs. de a utiliza numele sau asemănarea fiecărei astfel de persoane identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de către Site și acești Termeni de utilizare.
4. Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
5. Contribuțiile dvs. nu sunt publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, corespondență în masă sau alte forme de solicitare.
6. Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obraznice, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, calomnioase sau inacceptabile în alt mod (așa cum am stabilit noi).
7. Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocoresc, denigrează, intimidează sau abuzează pe nimeni.
8. Contribuțiile dvs. nu sunt utilizate pentru a hărțui sau a amenința (în sensul legal al acestor termeni) nicio altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau a unei clase de oameni.
9. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.
10. Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.
11. Contribuțiile dvs. nu conțin niciun material care solicită informații personale de la oricine cu vârsta sub 18 ani sau care exploatează persoane sub 18 ani în mod sexual sau violent.
12. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă sau destinată în alt mod să protejeze sănătatea sau bunăstarea minorilor;
13. Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
14. Contribuțiile dvs. nu încalcă altfel sau nu leagă de materiale care încalcă nicio dispoziție a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau regulament aplicabil.

Orice utilizare a site-ului sau a ofertelor de pe piață care încalcă cele de mai sus încalcă acești termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la încetarea sau suspendarea drepturilor dvs. de utilizare a site-ului și a ofertelor de pe piață.

Licenta de contributie

Dumneavoastră si Mireli24 sunteți de acord că putem accesa, stoca, prelucra și utiliza orice informații și date cu caracter personal pe care le furnizați respectând termenii Politicii de confidențialitate și alegerile dvs. (inclusiv setările).

Prin trimiterea de sugestii sau alte feedback-uri referitoare la Site, sunteți de acord că putem folosi și partaja astfel de feedback-uri în orice scop, fără a vă compensa.

Nu afirmăm nicio proprietate asupra contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate contribuțiilor dvs. Nu suntem răspunzători pentru declarațiile sau declarațiile din contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice zonă de pe site. Sunteți singurul responsabil pentru contribuțiile dvs. pe site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la contribuțiile dvs.

Instructiuni pentru recenzii

Este posibil să vă oferim zone de pe site pentru a lăsa recenzii sau evaluări. La postarea unei recenzii, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) ar trebui să aveți experiență directă cu persoana / entitatea care face obiectul examinării; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină limbaj ofensator sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau urăsc; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe la activități ilegale; (5) nu trebuie să fiți afiliat cu concurenții dacă publicați recenzii negative; (6) nu trebuie să faceți concluzii cu privire la legalitatea conduitei; (7) nu puteți posta declarații false sau înșelătoare; și (8) este posibil să nu organizați o campanie care să îi încurajeze pe alții să posteze recenzii, fie ele pozitive sau negative.

Putem accepta, respinge sau elimina recenziile la propria noastră discreție. Nu avem absolut nicio obligație de a examina recenziile sau de a șterge recenziile, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt aprobate de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau opiniile oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice revizuire sau pentru orice reclamații, datorii sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin publicarea unei recenzii, ne acordați prin prezenta un drept perpetuu, neexclusiv, la nivel mondial, fără drepturi de autor, plătit integral, atribuibil și sublicențabil, precum și licență de reproducere, modificare, traducere, transmitere prin orice mijloace, afișare, efectuare, și / sau distribui tot conținutul referitor la recenzii.

Social media

Ca parte a funcționalității site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți cu furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „cont terț”), fie: (1) furnizând contul dvs. terț informații de autentificare prin intermediul site-ului; sau (2) permițându-ne să accesăm contul dvs. terță parte, așa cum este permis în termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea fiecărui cont terț. Declarați și garantați că aveți dreptul să ne divulgați informațiile de conectare ale contului terț și / sau să ne acordați accesul la contul dvs. terț, fără încălcarea de către dvs. a oricăruia dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea dvs. Contul terț și fără a ne obliga să plătim taxe sau să ne supună limitărilor de utilizare impuse de furnizorul de servicii terț al contului terț. Acordându-ne acces la orice cont terț, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și a stocat în contul dvs. terță parte („Rețeaua socială”) Conținut ”), astfel încât acesta să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., incluzând fără limitare orice listă de prieteni și (2) putem trimite și primi de la contul dvs. terță parte informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când vă conectați contul dvs. cu contul terț. În funcție de conturile terțe pe care le alegeți și în funcție de setările de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de conturi terțe, informațiile de identificare personală pe care le postați în conturile terțe pot fi disponibile pe și prin contul dvs. de pe site. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care un cont terț sau un serviciu asociat devine indisponibil sau accesul nostru la un astfel de cont terț este încheiat de furnizorul de servicii terț, atunci conținutul rețelei sociale nu mai poate fi disponibil pe și prin intermediul site-ului. Veți avea posibilitatea să dezactivați oricând conexiunea dintre contul dvs. de pe site și Conturile terțe. REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DUMNEAVOASTRĂ CU FURNIZORII DE SERVICII TERȚI ASOCIAȚI CU CONTURILE TREI PĂRȚI SUNT GUVERNATE UNIC DE ACORDUL(RILE) DUMNEAVOASTRĂ CU ASTA FURNIZORI DE SERVICII TERȚE. Nu facem niciun efort pentru a revizui orice conținut de rețea socială în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru acuratețe, legalitate sau neîncălcare și nu suntem responsabili pentru niciun conținut de rețea socială. Recunoașteți și sunteți de acord că putem accesa agenda dvs. de e-mail asociată unui cont terță parte și lista de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau pe computerul dvs. tabletă numai în scopul identificării și informării dvs. a acelor contacte care s-au înregistrat și pentru a utiliza site-ul. . Puteți dezactiva conexiunea dintre site și contul dvs. terță parte, contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin setările contului (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem orice informații stocate pe serverele noastre care au fost obținute prin intermediul unui astfel de cont terț, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate contului dvs.

Management-ul site-ului

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru încălcarea acestor Termeni de utilizare; (2) să întreprindă acțiuni legale corespunzătoare împotriva oricui care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv fără limitare, raportând un astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, refuză, restricționează accesul, limitează disponibilitatea sau dezactivează (în măsura în care este fezabil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre contribuțiile dvs. sau orice parte din acestea; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, pentru a elimina de pe Site sau pentru a dezactiva în alt mod toate fișierele și conținutul care sunt de dimensiuni excesive sau care sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) în caz contrar, gestionăm site-ul într-un mod conceput pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita funcționarea corectă a site-ului și a ofertelor de pe piață.

Politica de confidentialitate

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate: https://mireli24.ro/politica-de-confidentialitate/. Prin utilizarea site-ului sau a ofertelor de pe piață, sunteți de acord să respectați politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești termeni de utilizare. Vă rugăm să luati in considerare că site-ul și ofertele de pe piață sunt găzduite în România. Dacă accesați site-ul sau ofertele de pe piață din orice altă regiune a lumii, cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau divulgarea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a site-ului, transferați datele dvs. către România și sunteți de acord în mod expres ca datele dvs. să fie transferate și procesate în România.

Durata termenilor si conditiilor

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și efect în timp ce utilizați site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ DISPOZIȚIE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL LA, ÎN SINGURA NOASTRA DISCREȚIE ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RESPONSABILITATE, ÎNEGĂM ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI OFERTELE DE PIAȚĂ (INCLUSIV ANUMITE ADRESE IP) PENTRU ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIV, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORICEI REPREZENTARE, GARANȚIE SAU ALE PACTULUI CONȚINUT ÎN ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂRII LEGI APLICABILE SAU REGULAMENTULUI. ÎȚI PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA PE SITE ȘI OFERTELE PE PIAȚĂ SAU ȘTERGEM CONTUL ȘI ORICE CONȚINUT ȘI INFORMAȚII PE CARE L-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, IN SINGURA NOASTRA DISCRECȚIE.

Dacă închidem sau suspendăm contul dvs. din orice motiv, vi se interzice înregistrarea și crearea unui cont nou sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă este posibil să acționați în numele terțului parte. Pe lângă închiderea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a întreprinde acțiuni judiciare adecvate, inclusiv, fără a se limita la urmărirea căilor de atac civile, penale și ordonanțiale.

Modificari

Ne rezervăm dreptul de a modifica, modifica sau elimina conținutul site-ului în orice moment sau din orice motiv, la propria noastră discreție, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație să actualizăm orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe în totalitate sau parțial Ofertele de pe piață fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea site-ului sau a ofertelor de pe piață.

Nu putem garanta site-ul, iar ofertele de pe piață vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să avem nevoie să efectuăm lucrări de întreținere legate de site, rezultând întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în orice alt mod Site-ul sau Ofertele Marketplace în orice moment sau din orice motiv, fără a vă notifica. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, deteriorare sau neplăceri cauzate de incapacitatea dvs. de a accesa sau utiliza site-ul sau ofertele de pe piață în timpul oricăror perioade de nefuncționare sau întreruperea ofertei de pe site sau de pe piață. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat pentru a ne obliga să menținem și să susținem Site-ul sau Ofertele de pe piață sau să furnizăm corecții, actualizări sau comunicări în legătură cu acesta.

Corectii

Pot exista informații pe site care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de ofertele de pe piață, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Datele utilizatorului

Vom menține anumite date pe care le transmiteți site-ului în scopul gestionării performanței site-ului, precum și date referitoare la utilizarea dvs. de către site. Deși efectuăm regulat copii de siguranță de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau corupție a unor astfel de date și renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care rezultă din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

Comunicatii electronice si tranzactii

Vizitarea site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicații electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le oferim electronic, prin e-mail și pe site, să îndeplinească orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie scrisă. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA COMENZILOR ȘI ALTELOR ÎNREGISTRĂRI, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR DE TRANZACȚII INIȚIATE SAU COMPLETATE DE NOI SAU PE SITE. Prin prezenta renunțați la orice drepturi sau cerințe conform oricăror legi, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor non-electronice, sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc decât mijloacele electronice.

Diverse

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe Site sau cu privire la Site constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi. Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va acționa ca o renunțare la acest drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricăror sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi răspunzători sau răspunzători pentru orice pierdere, deteriorare, întârziere sau eșecul acțiunii cauzate de orice cauză dincolo de controlul nostru rezonabil. În cazul în care orice dispoziție sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea dispoziție sau o parte a dispoziției este considerată separabilă de la acești Termeni de utilizare și nu afectează validitatea și aplicabilitatea prevederi. Nu există nicio asociere, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizarea site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că le-am redactat. Prin prezenta renunțați la toate apărările pe care le-ați putea avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părți pentru a executa acești Termeni de utilizare.

Contact

Pentru a rezolva o reclamație privind site-ul sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați la:

MIRELY STIL S.R.L.
Șoseaua Libertății,108A Cățelu, Ilfov 077106 Romania

Numar de telefon: +40730191685
Email: mireli24shop@gmail.com