Ultima actualizare a avut loc la 01 Ianuarie 2021.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră la MIRELY STIL S.R.L., făcând achizitii de la Mireli24 („Mireli24”, „noi”, „noi”, „al nostru”). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul dvs. la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră sau la practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la mireli24shop@gmail.com.

Când vizitați site-ul nostru https://mireli24.ro/ și utilizați serviciile noastre, aveți încredere în noi cu informațiile dvs. personale. Vă luăm confidențialitatea foarte în serios. În această notă de confidențialitate, descriem politica noastră de confidențialitate. Căutăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le folosim și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Sperăm să vă alocați ceva timp pentru a o citi cu atenție, deoarece este important. Dacă există termeni în această politică de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți utilizarea site-urilor noastre și a serviciilor noastre.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web (cum ar fi https://mireli24.ro/) și / sau a oricăror servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente (ne referim la acestea în mod colectiv în această politică de confidențialitate ca „Site-uri” „).

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la partajarea informațiilor dvs. personale cu noi.

1. Ce informații colectăm?

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți.

Pe scurt: colectăm informații personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa, informațiile de contact, parolele și datele de securitate, informațiile de plată și datele de conectare la rețelele sociale.

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați pe site-uri, exprimând interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, atunci când participați la activități pe site-uri sau ne contactați în alt mod.

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dvs. cu noi și Site-uri, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:
1. Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.
2. Acreditări. Colectăm parole, sugestii de parolă și informații de securitate similare utilizate pentru autentificare și acces la cont.
3. Date de plată. Colectăm datele necesare procesării plății dvs. dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului de plată (cum ar fi un număr de card de credit) și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată. Toate datele de plată sunt stocate de către procesatorul nostru de plăți și trebuie să revizuiți politicile sale de confidențialitate și să contactați direct procesatorul de plăți pentru a răspunde la întrebările dvs.
4. Date de conectare la rețelele sociale. Vă oferim opțiunea de a vă înregistra folosind detaliile contului de social media, cum ar fi contul dvs. Facebook, Twitter sau alt cont de social media. Dacă alegeți să vă înregistrați în acest fel, vom colecta Informațiile descrise în secțiunea numită „CUM MANIPULAM AUTENTIFICARILE PE SOCIAL MEDIA” de mai jos.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și corecte și trebuie să ne anunțați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

Informații colectate automat

Pe scurt: unele informații – cum ar fi adresa IP și / sau caracteristicile browserului și ale dispozitivului – sunt colectate automat atunci când vizitați site-urile noastre.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați pe Site-uri. Aceste informații nu vă dezvăluie identitatea specifică (cum ar fi numele dvs. sau informațiile de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, caracteristicile browserului și dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați site-urile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea site-urilor noastre, precum și în scopurile noastre de analiză internă și raportare.

La fel ca multe companii, colectăm și informații prin cookie-uri și tehnologii similare.

Informații colectate din alte surse

Pe scurt: putem colecta date limitate de la baze de date publice, parteneri de marketing, platforme de socializare și alte surse externe.

Este posibil să obținem informații despre dvs. din alte surse, cum ar fi baze de date publice, parteneri de marketing comune, platforme de socializare (precum Facebook), precum și de la alte terțe părți. Exemple de informații pe care le primim din alte surse includ: informații despre profilul social media (numele dvs., sexul, ziua de naștere, adresa de e-mail, orașul actual, statul și țara, numerele de identificare ale utilizatorilor pentru contactele dvs., adresa URL a imaginii de profil și orice alte informații pe care le alegeți a face public); clienți potențiali de marketing și rezultate de căutare și linkuri, inclusiv listări cu plată (cum ar fi linkurile sponsorizate).

2. Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Pe scurt: Procesăm informațiile dvs. în scopuri bazate pe interese legitime de afaceri, îndeplinirea contractului nostru cu dvs., respectarea obligațiilor noastre legale și / sau consimțământul dumneavoastră.

Folosim informațiile personale colectate prin intermediul site-urilor noastre pentru o varietate de scopuri comerciale descrise mai jos. Procesăm informațiile dvs. personale în aceste scopuri, bazându-ne pe interesele noastre legitime de afaceri („Scopuri comerciale”), pentru a încheia sau a încheia un contract cu dvs. („Contractual”), cu consimțământul dvs. („Consimțământ”) și / sau pentru respectarea obligațiilor noastre legale („Motive juridice”). Indicăm motivele de procesare specifice pe care ne bazăm lângă fiecare scop enumerat mai jos.

Folosim informațiile pe care le colectăm sau le primim: pentru a facilita crearea contului și procesul de conectare. Dacă alegeți să vă conectați contul cu un cont terț (cum ar fi contul dvs. Google sau Facebook), folosim informațiile pe care ne-ați permis să le colectăm de la aceste terțe părți pentru a facilita crearea contului și procesul de conectare. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea de mai jos, intitulată „CUM MANIPULAM AUTENTIFICARILE PE SOCIAL MEDIA”. Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Noi și / sau partenerii noștri de marketing terți putem utiliza informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dvs. de marketing. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing (consultați „CARE SUNT DREPTURILE DE PRIVATE” de mai jos). Pentru a completa și gestiona comenzile dvs. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, returnările și schimburile efectuate prin intermediul site-urilor.  Putem folosi informațiile dvs. pentru a dezvolta și afișa conținut și publicitate (și pentru a lucra cu terțe părți care fac acest lucru) adaptate intereselor și / sau locației dvs. și pentru a măsura eficacitatea acestuia. Pentru a administra extrageri de premii și concursuri. Putem folosi informațiile dvs. pentru a administra extrageri și concursuri atunci când alegeți să participați la competițiile noastre. Pentru a solicita feedback. Putem folosi informațiile dvs. pentru a solicita feedback și pentru a vă contacta cu privire la utilizarea site-urilor noastre.

În alte scopuri comerciale. Putem folosi informațiile dvs. în alte scopuri comerciale, cum ar fi analiza datelor, identificarea tendințelor de utilizare, determinarea eficienței campaniilor noastre promoționale și pentru a evalua și îmbunătăți site-urile, produsele, serviciile, marketingul și experiența dvs.

3. Informațiile dumneavoastră pot fi împărtășite cu oricine?

Pe scurt: împărtășim informații numai cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a vă îndeplini obligațiile comerciale.

Putem prelucra sau partaja datele dvs. pe care le deținem pe baza următorului temei juridic: Consimțământ: Vă putem procesa datele dacă ne-ați dat consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific. Interese legitime: este posibil să prelucrăm datele dvs. atunci când este în mod rezonabil necesar pentru atingerea intereselor noastre legitime de afaceri. Executarea unui contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dvs., este posibil să procesăm informațiile dvs. personale pentru a îndeplini termenii contractului nostru. Obligații legale: Putem dezvălui informațiile dvs. atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru pentru a respecta legea aplicabilă, cererile guvernamentale, o procedură judiciară, o hotărâre judecătorească sau un proces legal, cum ar fi ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau la o citație ( inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii). Interese vitale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la potențiale încălcări ale politicilor noastre, suspectate de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca dovezi în litigii în care suntem implicați. Mai precis, este posibil să trebuiască să procesăm datele dvs. sau să partajăm informațiile dvs. personale în următoarele situații: Transferuri de afaceri. Putem partaja sau transfera informațiile dvs. în legătură cu sau în timpul negocierilor cu orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțarea sau achiziționarea întregii sau a unei părți a afacerii noastre către o altă companie. Furnizori, consultanți și alți furnizori de servicii terți. Putem partaja datele dvs. cu furnizori terți, furnizori de servicii, contractanți sau agenți care prestează servicii pentru noi sau în numele nostru și solicită acces la astfel de informații pentru a face acea muncă. Exemplele includ: procesarea plăților, analiza datelor, livrarea e-mailurilor, servicii de găzduire, servicii pentru clienți și eforturi de marketing. Putem permite terților selectați să utilizeze tehnologia de urmărire pe site-uri, ceea ce le va permite să colecteze date despre modul în care interacționați cu site-urile în timp. Aceste informații pot fi utilizate, printre altele, pentru a analiza și urmări datele, pentru a determina popularitatea anumitor conținut și pentru a înțelege mai bine activitatea online. Cu excepția cazului în care este descris în această politică, nu împărtășim, nu vindem, nu închiriem sau comercializăm nicio informație cu terți în scopuri promoționale.

4. Cu cine vor fi împărtășite informațiile dumneavoastră?

Pe scurt: împărtășim informații doar cu următoarele părți terțe.

Împărtășim și dezvăluim informațiile dvs. numai cu următoarele părți terțe. Am clasificat fiecare parte astfel încât să puteți înțelege cu ușurință scopul practicilor noastre de colectare și prelucrare a datelor. Dacă v-am prelucrat datele pe baza consimțământului dvs. și doriți să vă revocați consimțământul, vă rugăm să ne contactați. Publicitate, marketing direct și rețea de audiență Facebook de generație de clienți Permiteți utilizatorilor să se conecteze la conturile lor terțe Contul Facebook și contul Google Comunicați și discutați cu Utilizatori Chat pentru clienți Facebook Partajare și publicitate media socială Publicitate pe Facebook și publicitate pe Instagram Înregistrare și autentificare cont utilizator Utilizare autentificare Facebook și conectare Google

5. Utilizăm Cookies și alte tehnologii de urmărire?

Pe scurt: Putem folosi cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Putem folosi cookie-uri și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoare web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informațiile specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Politica noastră privind cookie-urile.

6. Cum manipulăm autentificarile social media?

Pe scurt: Dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă conectați la site-ul nostru web utilizând un cont de socializare, este posibil să avem acces la anumite informații despre dvs.

Site-urile noastre vă oferă posibilitatea de a vă înregistra și de a vă conecta utilizând detaliile contului dvs. de social media terță parte (cum ar fi datele de conectare Facebook sau Twitter). În cazul în care alegeți să faceți acest lucru, vom primi anumite informații de profil despre dvs. de la furnizorul dvs. de socializare. Informațiile de profil pe care le primim pot varia în funcție de furnizorul de socializare în cauză, dar de multe ori vor include numele dvs., adresa de e-mail, lista de prieteni, fotografia de profil, precum și alte informații pe care alegeți să le faceți publice.

Vom folosi informațiile pe care le primim numai în scopurile descrise în această politică de confidențialitate sau care vă sunt clarificate altfel pe site-uri. Vă rugăm să rețineți că nu controlăm și nu suntem responsabili pentru alte utilizări ale informațiilor dvs. personale de către furnizorul dvs. de socializare terță parte. Vă recomandăm să revizuiți politica lor de confidențialitate pentru a înțelege cum colectează, utilizează și partajează informațiile dvs. personale și cum puteți seta preferințele dvs. de confidențialitate pe site-urile și aplicațiile lor.

7. Cât timp păstrăm informațiile dumneavoastră?

Pe scurt: păstrăm informațiile dvs. atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această politică de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea impune altfel.

Vom păstra informațiile dvs. personale numai atâta timp cât sunt necesare în scopurile stabilite în această politică de confidențialitate, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare (cum ar fi impozitul, contabilitatea sau alte cerințe legale). Niciun scop din această politică nu ne va cere să păstrăm informațiile dvs. personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Atunci când nu avem nicio nevoie legitimă de afaceri pentru procesarea informațiilor dvs. personale, fie le vom șterge, fie le vom anonima sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca în siguranță informațiile dvs. personale și izolați-le de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

8. Cum va păstrăm informațiile sigure?

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri organizatorice și tehnice de securitate.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu putem garanta că internetul în sine este 100% sigur. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de pe site-urile noastre este pe propriul risc. Ar trebui să accesați serviciile numai într-un mediu sigur.

9. Adunăm informații de la minori?

Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la copiii cu vârsta sub 18 ani și nici nu le comercializăm.

Nu solicităm cu bună știință date și nu le comercializăm copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea site-urilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea site-urilor de către un astfel de dependent minor. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă sunteți conștient de orice date pe care le-am colectat de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la mireli24shop@gmail.com.

10. Care sunt drepturile dumneavoastră de confidențialitate?

Pe scurt: în unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European, aveți drepturi care vă permit un acces mai mare și un control asupra informațiilor dvs. personale. Puteți revizui, modifica sau anula contul dvs. în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi Spațiul Economic European), aveți anumite drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita accesul și de a obține o copie a informațiilor dvs. personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dvs. personale; și (iv) dacă este cazul, la portabilitatea datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale. Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să utilizați detaliile de contact furnizate mai jos. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru a procesa informațiile dvs. personale, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia. Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European și credeți că prelucrăm în mod ilegal informațiile dvs. cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge autorității locale de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi detaliile lor de contact aici: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

informatii despre cont

Dacă doriți, în orice moment, să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dvs. sau să vă închideți contul, puteți: să vă conectați la setările contului dvs. și să vă actualizați contul de utilizator. La solicitarea dvs. de a vă anula contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, unele informații pot fi păstrate în fișierele noastre pentru a preveni frauda, depana probleme, pentru a ajuta la orice investigații, pentru a ne aplica Termenii de utilizare și / sau pentru a respecta cerințele legale.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să respingeți cookie-urile, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale site-urilor noastre. Pentru a renunța la publicitatea bazată pe interese de către agenții de publicitate pe site-urile noastre, accesați http://www.aboutads.info/choices/.

Renunțarea la marketingul prin e-mail: vă puteți dezabona de la lista noastră de e-mailuri de marketing în orice moment, făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate mai jos. Apoi veți fi eliminat din lista de e-mailuri de marketing – totuși, va trebui să vă trimitem în continuare e-mailuri legate de servicii necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs. Pentru a renunța, puteți: să vă notați preferințele atunci când vă înregistrați un cont pe site. Accesați setările contului și actualizați preferințele.

11. Actualizăm această politică?

Pe scurt: Da, vom actualiza această politică după cum este necesar pentru a respecta legile relevante.

Este posibil să actualizăm din când în când această politică de confidențialitate. Versiunea actualizată va fi indicată de o dată „Revizuită” actualizată, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi accesibilă. Dacă facem modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea în mod vizibil a unei notificări cu privire la aceste modificări, fie prin trimiterea directă a unei notificări. Vă încurajăm să revizuiți frecvent această politică de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm informațiile.

12. Cum ne puteți contacta în legătură cu această politică?

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această politică, ne puteți trimite un e-mail la mireli24shop@gmail.com sau prin poștă la:

MIRELY STIL S.R.L.
Șoseaua Libertății, 108A Cățelu, Ilfov 077106 Romania